dilluns, 10 de juny del 2013

Fase prèvia Campionats de Catalunya de promoció

Després de que calgués anul·lar la jornada de matí del dissabte 8, el treball extraordinari realitzat pels organitzadors de la prova i voluntaris d'altres clubs va permetre posar en condicions la pista per a la resta de cap de setmana, el millor dels agraïments per ells!!!

Benjamins       Normes     Horaris     Atletes admesos   RESULTATS

Alevins       Normes     Horaris     Atletes admesos    RESULTATS

Infantils       Normes     Horaris     Atletes admesos   RESULTATS

Cadets       Normes     Horaris     Atletes admesos    RESULTATS

Pel que fa a la participació del Club Atletisme Sant Celoni els resultats s'han de qualificar de molt bons ja que el nombre de qualificats per a les finals del proper cap de setmana supera les expectatives, tot i considerant la suspensió de la jornada de dissabte al matí.

En CADET masculí Joel Rovira va participar en llançament de javelina on va assolir la 13a posició, a pocs centímetres de la classificació per la final, amb una marca de 29,20m.

En BENJAMÍ masculí, les coses no van anar tant bé però els nois s'ho van passar d'allò més bé: en Martí Casals es va classificar per la final de llargada a l'estar inutilitzable el fossat i es va quedar en 0,96m en salt d'alçada, en els 1000mll en Taher Diao, amb un temps de 3'55"35, i en David Coris, amb 4'08"58, tampoc varen poder classificar-se per la final.

En INFANTIL masculí en Pol Burkardt i en Victor Coris es van classificar per la final de llançament de disc amb unes marques de 23,69m i 22,87m respectivament; en Pol Burkardt també participar en la prova de javelina on no es va poder classificar per la final amb una marca de 16,01m; per la seva banda en Victor Coris va passar directament a la final a causa de l'anul·lació de la prova de 600mll a causa de la pluja.

En categoria ALEVÍ la participació ha estat molt nombrosa, la Sarah Comajoan i en Joel Cotet s'han classificat en llançament de pes amb unes marques de 6,52m i 6,64m; la Marina Ferrer s'ha classificat en llançament de pilota amb una marca de 25,61m i en Pol Vilert no es va poder classificar en 2000mll amb una marca de 7'39"63. La resta de participants es van veure afectats per la suspensió i passen a la jornada final: Claudi Gómez i Marcel Gual en salt d'alçada, Claudi Gómez i Marçal Lombarte en salt de llargada, Marçal Lombarte, Mauro Valls, Pau Jimeno, Alex Manzanares i Joel Cotet en llançament de disc, Marina Ferrer i Sarah Comajoan en 60m.ll. i Paula Subirana en salt d'alçada.

Recordeu que les finals són el proper cap de setmana, el dissabte 15 de juny a Tarragona, els horaris es poden consultar a la web de la federació www.fcatletisme.cat on molt probablement s'aniran actualitzant per tal d'adaptar-los a la nombrosa participació.