dimarts, 9 d’octubre del 2012

Escola d'atletisme 2012-2013

1.     Presentació .
Pel present curs els monitors seran Ana Alvarez , Marta Ruiz , Santi Trujillo ,Carles Lombarte , Carles Lorente i Donato Pacheco .

2.     Objectius escola d'atletisme
El nostre objectiu és difondre el coneixement i la pràctica de l’atletisme .

3.     Entrenaments
Els tipus d'entrenaments variaran molt en funció de l’edat dels alumnes , els més petits tindran un tipus d'entrenament molt didàctic , jocs relacionats amb diferents disciplines d'atletisme però sense entrar en detalls tècnics .A mesura que anem avançant en edat anem pujant la dificultat i exigència en els entrenaments  .
Tenim a la nostra disposició el gimnàs de L’IES Baix Montseny , en cas  que un dia d'entrenament plogui hi haurà entrenament , o bé al gimnàs de les pistes o bé al gimnàs de l’IES . Encara que plogui hi ha entrenament

4.     Competicions

Temporada de cros :
Curses de camp a traves , agafa des del mes de novembre fins a mitjans de febrer , participen totes les categories .
En el nostre cas farem el circuit gironí de cros .Un cop sapiguem  quin es el calendari nosaltres elaborarem  un calendari  on figuraran les dates on el Club Atletisme Sant Celoni assistirà de manera oficial . Cada cop que anem a un cros us passarem una convocatòria on hi haurà tota la informació del cros i el nom del monitor del club que us acompanyarà . Aquesta informació també serà publicada a la plana web del club .
Dins el circuit gironí de cros hi ha curses cada cap de setmana, si algú vol assistir pel seu compte hi pot anar ja que un cop feta la inscripció el primer dia el dorsal és el mateix per totes les curses de circuit gironí de cross .Molt important  NO PERDEU EL DORSAL QUE US DONARAN EL PRIMER DIA DE COMPETICIÓ .

Per a més informació podeu consultar la plana web del Consell Esportiu de La Selva : http://www.selva.cat/esports/ o la plana web del Club d'Atletisme Sant Celoni on es donarà informació.

Pista coberta ,
Curses de proves de pista que es disputen dins  una pista de 200 metres de corda que està totalment coberta .L’unica pista coberta de Catalunya es troba a Sabadell .Les proves en pista coberta es disputen des de mitjans de desembre a mitjans de març .
Les proves de pista coberta són a partir de categoria infantil .

Pista a l’aire lliure
La temporada a l’aire lliure comença a partir del març . Es tracta de  proves en pista : curses de velocitat, mig fons , fons , salts, curses amb tanques, llançaments, marxa atlètica , relleus i proves combinades .
La Federació Catalana d’Atletisme organitza una serie de proves de control anomenades controls de promoció , aquests controls serveixen per assolir unes marques mínimes i participar a la jornada classificatòria pel Campionat de Catalunya .
Nosaltres assistirem a aquestes proves de control , el mecanisme serà el mateix que en el cros , us passarem  la convocatòria amb el lloc , horaris , proves … normalment solem anar a competir a llocs propers Mataró, Granollers , Calella …
Ja per acabar aquest apartat de les competicions insistirem molt en el fet de que tots els alumnes han de venir a competir  per dues raons primordials  , la primera es posar en pràctica tot allò que han après en els entrenaments  i la segona es per inculcar-los el valor de la motivació per competir i superar-se .
5.     Altres
Estem a l’espera de rebre el vestuari d'aquest any , en quan el tinguem el repartirem , no s’ha de pagar res , dins la quota de l’escola d'atletisme hi ha inclòs el vestuari .
Aquells que volgueu comprar sabatilles amb claus us direm  els llocs on  en venen :
 L’Aire Granollers
 Bikila Barcelona
Atleta’s  Barcelona
Rios runnig Mataró .

6.   Gestió de baixes
Us volem demanar que si algú es dona de baixa ens ho comuniqui , no se li passarà el rebut i ja està .El problema el tenim quan no es comunica la baixa , es retorna el rebut i això provoca unes despeses bancaries , l’any passat hi varen haver varies provocant una despesa important en el retorn de rebuts .
Un aspecte relacionat amb les baixes és un fet de no plegar de l’escola d'atletisme cap el final del curs , se li ha de fer entendre a l’atleta que s’ha de tenir un compromís .Si es vol plegar a mig curs pot tenir una certa lògica , però plegar a 2 mesos del final no té cap sentit.

7.     Calendari escola atletisme

A la plana web es penjarà un calendari d’entrenaments l’escola atletisme , allà es podrà veure quan hi haurà entrenaments , si hi ha festa, ponts , Nadal ,Setmana Santa , etc …

8.    Informació d'interès

Telèfons dels monitors de l’escola atletisme

Donato Pacheco
661303426
Carles Lombarte
644312031
Carles Lorente
661084734
Anna Alvarez
622332553
Marta Ruiz
662343411
Santi Trujillo
687059676

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada