dilluns, 13 de febrer del 2012

Cros de Riudellots de la Selva 12-2-2012

S'ha disputat el Cros de Riudellots de la Selva, última prova del Circuit Gironí de Cros i a la vegada Campionat de Girona. Els resultats dels atletes del CA Sant Celoni participants han estat molt bons amb cinc participants dins els 10 primers de les seves categories.

Prebenjamines
19a Judith Marquillos Meson (6a de l'any 2006)
21a Abril Muñoz Serrat (7a de l'any 2006)


Pre-benjamins
5è Martí Casals Anglada
8è David Coris Cobos
12è Pol Liguori Turró
17è Ferran Alcazar Fontanet
18è Sergi Vilert Bertran

Benjamins
4r Claudi Gómez Altes
8è Pol Vilert Bertran
14è Pol Casals Anglada

Alevins
2n Victor Coris Cobos

Alevines
30a Marta Alcazar Fontanet

Important el 2n lloc de Victor Coris (alevins).



S'ha de destacar la primera cursa de les pre-benjamines  Judith Marquillos  i Abril Muñoz i de Pol Ligouri també prebenjamí, que avui s'estrenaven en això de competir fora de Sant Celoni i s'ho han passat molt bé, no feu cas de les cares que fan en algunes fotos.




També es pot considerar meritòria la trajectòria d'en David Coris que ha corregut i puntuat en els 11 crosos disputats dins el Circuit Gironí, encara que el fet que només puntuessin els sis millors l'ha impedit estar més amunt en el campionat.


Altres atletes participants han estat: Claudi Gomez, Pol Vilert i Pol Casals en benjamins, Martí Casals, Sergi Vilert i Ferran Alcazar en pre-benjamins i Marta Alcazar en alevines:






Hem penjat unes quantes fotos a l'enllaç que podeu trobar a la columna de la dreta. Aviat penjarem un vídeo d'algunes de les curses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada