dilluns, 24 de setembre del 2012

Fantàstic Inici de temporada al Club d’Atletisme Sant Celoni.

La nova temporada de l’escola del Club d’Atletisme Sant Celoni s’inicia amb més força que mai. Les diferents categories de l’escola han iniciat els entrenaments aquest dilluns dia 17 de setembre (Pre-Benjamí i Infantil) i d’altres el 19 de setembre (Benjamí i Aleví) afegint-se així als més grans de l’escola, els cadets, juvenils i juniors que van començar els seus entrenaments el dia 3 de setembre. 


Entre totes les categories de l’Escola del Club d’Atletisme Sant Celoni han començat els entrenaments més de 70 atletes. A tots ells els desitgem molta sort per aquesta temporada atlètica 2012-2013.


Les inscripcions per a aquest curs no estan tancades així que si voleu inscriure al vostre fill/filla a l’escola d’Atletisme, encara hi sou a temps!!!!

Si teniu qualsevol dubte o pregunta o simplement voleu demanar informació sobre l’escola, en aquest mateix blog trobareu els documents amb tota la informació necessària. I si voleu preguntar-nos qualsevol cosa ho podeu fer per mail a:
casantceloni@gmail.com, o trucar-nos: 




661084734 (Carles, Director Tècnic de l’Escola d’Atletisme)
661303426 (Donato, President del Club d’Atletisme Sant Celoni)

També podeu apropar-vos a les pistes d’Atletisme de Sant Celoni en horari d’entrenaments i preguntar a qualsevol entrenador del Club d’Atletisme Sant Celoni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada